Firmy z klasą

Firmy z Klasą

Spotkanie kreatywnych przedsiębiorców

08.09. 2023 r. w Katowicach oraz 09.09.2023 r. w Krakowie odbyły się konferencje organizowane przez Firmy z Klasą, na których spotkali się przedsiębiorcy, którzy swoją pasję połączyli z prowadzeniem firmy.

Połączenie pasji, hobby z pracą i biznesem jest mieszanką, która daje ogromne możliwości i szanse osiągniecia sukcesu. Dlaczego? Bo mamy niespożyte pokłady energii, cierpliwości, pomysłów i entuzjazmu.

Wydarzenia, które zorganizowały Firmy z Klasą dały możliwość poznania wielu ciekawych osób, ich pomysłów, doświadczeń, które pozwoliły im osiągnąć sukces w tym co robią. Ogromna moc inspiracji od innych pozwoli rozwinąć skrzydła.

Uczestnicy:

• wysłuchali inspirujących przemówień prelegentów,
    • poznali nietuzinkowe osoby,
    • uzyskali pomoc i porady,
    • spotkali się z przedsiębiorcami z różnych dziedzin.

Organizator:

Firmy z klasą