Dołącz do nas

Jesteś osobą, która na co dzień realizuje swoje pasje? Inspirujesz innych do działania? Pomagasz rozwinąć skrzydła?

Dołącz do naszych inicjatyw, zostań Ambasadorką lub członkiem zespołu. Razem z nami dziel się wiedzą i doświadczeniem.

Fundacja Sama Mama nawiąże współpracę ze specjalistami – psychologami, prawnikami, mediatorami, coachami, trenerami biznesu, ale także z osobami, które chcą dzielić się wiedzą, doświadczeniem, motywować i wspierać samodzielne matki.

Zapraszamy do współpracy instytucje samorządowe, urzędy, jednostki i organizacje pozarządowe, portale, grupy oraz firmy, które mają chęć wspólnie z nami wspierać kobiety szczególnie – Mamy – w ramach projektu SAMA MAMA.

Wyślij email

Imię i nazwisko