Nasze inicjatywy

Za nami już szereg spotkań czy warsztatów, które dla Was zorganizowaliśmy. Ale to dopiero początek, nasz zespół i wolontariusze mają głowę pełną pomysłów na nowe zadania. Również Wasz głos jest ważny, to czego potrzebujecie jest dla nas sygnałem jakimi tematami jeszcze mamy się zająć.

Są to rozmowy z ekspertami, specjalistami m.in. z zakresu psychologii, urody, wychowania dziecka czy aspektów związanych z rozwodem. W trakcie emisji możecie zadawać dręczące Was pytania na dany temat lub napisać do nas po zakończonym live’ie. Jest również możliwość obejrzenia nagrań w późniejszym terminie. Znajdziesz je wszystkie na naszym kanale YouTube – SAMA MAMA.

Program mentoringowy wspierający kobiety, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i wkroczyć na ścieżkę umożliwiającą osiągniecie sukcesu. Pierwsza edycja już za nami, ale w planach mamy kolejną wakacyjną edycję promującą nasz autorski program Home Life Balance.

Spotkanie kobiet, które już weszły w świat biznesu oraz tych, które dopiero w niego wkraczają. Wymiana doświadczeń – tych pozytywnych i tych negatywnych – dzięki którym kobiety wiedzą, jakie trudności mogą pojawić się na drodze do sukcesu.

Kobiety, które śmiało i odważnie podejmują wyzwania i nie obawiają się przeszkód znacznie częściej osiągają sukcesu na polu zawodowym. To te kobiety są zuchwałe w podejmowaniu decyzji i zdeterminowane w dążeniu do celu.