Darmowe szkolenie online, które poprowadzi Dominika Hapek oraz Beata Mazur

Co pomaga, a co przeszkadza w aktywności kobiet?
Czy często zadajesz sobie pytanie „Dlaczego innym powodzi się lepiej, co robią, że wszystko im się udaje? „Jak to się dzieje że odnoszą sukces?”
Co zrobić, aby zacząć odnosić sukces i dążyć do celu bez zwątpienia?

Według statystyk mniej niż 1% kobiet na świecie odnosi sukces. A to co ich wyróżnia to ZUCHWAŁOŚĆ.
W każdym wieku, każdej sytuacji i każdym czasie możesz żyć godnie i radośnie. Być czynną zawodowo i spełniać się w życiu osobistym, pełniąc różne role: matki, żony, siostry, babci, koleżanki, kochanki…

Pozwól sobie na zuchwałość.

Uwierz w siebie już teraz i już dzisiaj podejmij decyzję o tym, żeby zawalczyć o siebie.
Przyjdź na szkolenie. Zapisz się już teraz -> ZAPISUJĘ SIĘ

Spotkamy się 14.12.2023 r. o godz. 20.00 na platformie Zoom.

Zarezerwuj sobie 1,5 h i przygotuj się na fantastyczną dawkę wiedzy.

Uwaga!

Po zapisie otrzymasz przypomnienie oraz link do spotkania!

Kto poprowadzi szkolenie?

Beata Mazur

Beata Mazur – mgr pedagogiki, trener biznesu, coach, mentor, terapeuta. Jak mówi o sobie:

• Z wykształcenia jestem pedagogiem. Z zamiłowania doradcą świadomego i celowego rozwoju oraz pasjonatem zdrowego stylu życia w ujęciu holistycznym gdzie człowiek jest jedną całością. Jego emocje, myśli, psychika i fizyczność stanowią całość i niepowtarzalną wyjątkowość z niesamowitym potencjałem możliwości.
  • Jako FRIS-owy Partner Dyplomata lubię pracę z ludźmi, pomagam w ich rozwoju osobistym i zawodowym.
  • Prywatnie – mama dwóch córek. Lubię tańczyć i zwiedzać świat, poznawać kulturę różnych narodów i środowisk, czerpię tam inspirację do dalszego rozwoju.
Dominika Hapek

Dominika Hapek –wspiera przedsiębiorcze kobiety w rozwoju ich biznesów, udziela konsultacji i pomaga rozwijać kompetencje przywódcze, inspiruje i wspiera w rozwoju Liderki. Edukatorka i mentorka kobiet. Mediatorka rodzinna, konsultant kryzysowy, kobieta która na co dzień pracuje z kobietami.

Absolwentka studiów doktoranckich Wydziału Zarządzania na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie. Ukończyła studia podyplomowe MBA. Posiada ponad 15-letnie doświadczenie w zarządzaniu firmą i w budowaniu zespołów. Autorka programu mentoringowego dla kobiet “Mentalność Kobiet Sukcesu” oraz “Liderki Jutra”.

Pomysłodawca projektu Sama Mama. W maju 2021 roku zawiązała Fundację Sama Mama, wspierającą kobiety i dzieci w sytuacji okołorozwodowej działającą na terenie całej Polski, której jest Prezesem.

Założycielka portali internetowych dla kobiet www.polkiwbiznesie.pl, www.sama-mama.pl (o zasięgach międzynarodowych). Autorka i prowadząca projekty edukacyjno-informacyjne: Rozmowy o Kobiecości, Mama Polka za Granicą, Polki w Biznesie i Rozwód bez Tabu, które są dostępne na kanale YouTube.