Kobieca Akademia Mocy

Szkolenia stacjonarne

Za nami 6 spotkań zorganizowanych przez Fundację Sama Mama w ramach projektu Kobieca Akademia Mocy.

Poruszyliśmy na nich takie kwestie jak: opanowanie stresu i emocji; wzmocnienie poczucia własnej wartości; podniesienie swojej asertywności i nauczenie się wyznaczania granic; budowania zdrowych nawyków i codziennych rytuałów; efektywne zarządzanie sobą w czasie oraz odnalezienie i wzmocnienie energii i kobiecej MOCY.

Na spotkaniach, oprócz teorii i przykładów z życia wziętych, pojawiły się praktyczne ćwiczenia, pozwalające na rozwinięcie umiejętności, dzięki którym mamy będą w stanie osiągnąć równowagę w swoim życiu.

Wszystkie spotkania odbyły sie się Miejskiej Bibliotece Publicznej w Chrzanowie.

W ramach projektu na spotkaniach pojawili się goście specjalni:

Rafał Kukla

Rafał  Kukla – trener śmiechojogi, dzięki któremu fantastycznie się rozluźniłyśmy i pełne świetnego humoru wróciłyśmy do domu.

Anastazja Kowczenko

Anastazja Kowczenko – opowiedziała o 5 językach miłości, dzięki czemu zrozumiałyśmy, że to uczucie możemy wyrażać na różne sposoby.

Serdecznie dziękujemy Miejskiej Bibliotece Publicznej w Chrzanowie za udostępnienie przestrzeni, gdzie zarówno uczestniczki, jak i dzieci czuły się fantastycznie.

Dziękujemy gościom specjalnym – Rafałowi Kukla oraz Anastazji Krawczenko – za podzielenie się swoją wiedzą i odkycie przed nami nowych umiejętności.

Przede wszystkim dziękujemy wszystkim mamom, kobietom, które z przyjemnością słuchały i korzystały z wiedzy, którą przekazaliśmy.

Co się działo podczas spotkań?

Powiat Chrzanowski

Projekt „Kobieca Akademia Mocy” realizowany jest ze środków Powiatu Chrzanowskiego