Dwie kobiety siedzą na kanapie i prowadzą rozmowę, wywiad.

Rozmowy live /Podcasty

wydarzenia na Facebooku; dostępne także na YouTube

Od początku powstania SAMEJ MAMY regularnie prowadzone są rozmowy live ze specjalistami. Na czas wakacyjny przygotowaliśmy serię podcastów, dzięki czemu co tydzień pojawia się nowa dawka wiedzy.

Wraz z naszymi gośćmi poruszamy ważne dla kobiet, mam tematy. Staramy się dokładnie omówić dany problem, bo w ciągu godziny nie jest możliwe całkowite jego wyczerpanie.

Oprócz zasygnalizowania istnienia problemu, pragniemy zachęcić słuchaczy do pogłębiania swojej wiedzy na dany temat, jak również skłonienia kobiety do zapytania siebie – czy to, o czym jest rozmowa mnie też dotyczy?

Wszystkie do tej pory nagrania można znaleźć na naszym kanale YouTube.

Nasi goście są ekspertami w różnych dziedzinach, m.in.:

• psychologii,
  • mediacji,
  • prawa,
  • asertywności,
  • rozwoju dziecka,
  • pielęgnacji włosów,
  • seksuologii,
  • rodzin patchworkowych,
  • hipnoterapii,
  • odbudowania siebie po rozstaniu,
  • finansach,
  • i wielu, wielu innych.

Nowe rozmowy pojawiają się co tydzień – w każdą środę o godzinie 20.00.

Aby być na bieżąco, zachęcamy do śledzenia naszych social mediów – Facebooka – oraz portalu SAMA MAMA.

Jeśli są tematy, które powinniśmy poruszyć, możecie napisać do nas na fundacja@sama-mama.pl