Przy stanowisku na świeżym powietrzu, przy którym siedzą dwie kobiety reprezentujące Fundację Sama Mama, stoi kilka osób

Piknik Organizacji Pozarządowych

Spotkanie lokalnych NGO-sów w Chrzanowie

4 czerwca 2023 r. w Chrzanowie na Placu 1000-lecia odbył się piknik organizacji pozarządowych, w którym mieliśmy przyjemność uczestniczyć.

Była to fantastyczna okazja, żeby poznać lokalne NGO-sy. Zobaczyć w jakich obszarach działają, jaką pomoc oferują, a także gdzie i jak można się do nich zgłosić.

Mieszkańcy mogli:

• poznać lokalnie działające NGO-sy,
    • dowiedzieć się więcej o danej organizacji,
    • porozmawiać z przedstawicielami,
    • oraz otrzymać drobne upominki.

Ponadto:

• na dzieci czkały wspaniałe atrakcje,
    • odbył się koncert zespołu CREEDO,
    • oraz koncert LIMBOSKI.

Organizatorzy: