Warsztaty Pokochaj siebie

Pokochaj siebie

Warsztaty w Chrzanowie

Fundacja Sama Mama serdecznie zaprasza na warsztaty, które odbędą się 29.02.2024 r. w godz. 17.00-19.00 w Miejskiej Publicznej Bibliotece w Chrzanowie.

Poczucie pewności siebie jest bardzo ważne nie tylko w odniesieniu do realizowania swoich marzeń, ale także do osiągania zawodowych sukcesów. Silna pewność siebie wzmacnia wiarę w siebie i swoje możliwości, a to przekłada się na poczucie, że wszystko jest możliwe do osiągnięcia.

Aspekty, które poruszymy na warsztatach to:

• ocena poziomu pewności siebie,
    • techniki rozwoju podnoszenia poczucia pewności siebie,
    • praktyczne zastosowanie wybranej techniki wzmacniania poziomu pewności siebie.

UWAGA!
Warsztaty są płatne - 35 zł/osoba oraz obowiązują ZAPISY

Akcja informacyjna jest realizowana w ramach projektu „Szkoła Aktywnego Sektora. Program rozwoju organizacji i budowania sieci współpracy”, realizowanego przez Fundację Edukacja dla Demokracji oraz Fundację Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego.Projekt jest finansowany przez Islandię, Liechtenstein i Norwegię z Funduszy EOG w ramach Programu Aktywni Obywatele – Fundusz Regionalny.