Women's Day Summit

Patronat medialny

Kolejna edycja Women's Day Summit zakończona sukcesem!

8 marca 2024 r. w ekskluzywnym ARCHE Hotel Krakowska w Warszawie, miała miejsce prestiżowa edycja ogólnokrajowego spotkania Women’s Day Summit, zorganizowanego przez renomowany Magazyn TYGRYSY Biznesu z okazji Dnia Kobiet.

Całodzienna inicjatywa skoncentrowana była na wsparciu rozwoju kobiet biznesu oraz umożliwieniu im nawiązywania cennych relacji z innymi wpływowymi przedstawicielkami świata biznesu. Głównym celem wydarzenia było stworzenie platformy integracyjnej dla aktywnych kobiet, pragnących poszerzać swoje kompetencje, dzielić się doświadczeniem oraz budować nowe strategiczne partnerstwa biznesowe.

Women’s Day Summit stanowił doskonałą okazję do networkingowych interakcji, osobistego rozwoju oraz uzyskiwania merytorycznego wsparcia. W tym celu zaprosiliśmy wybitnych ekspertów, którzy podzielili się swoją wiedzą i doświadczeniem podczas profesjonalnych prelekcji i paneli dyskusyjnych.

W gronie wybitnych prelegentek znalazły się takie osobistości jak:

• Małgorzata Leitner, właścicielka spółek z grupy Avant, specjalizujących się w pośrednictwie zleceń modelek, influencer marketingu oraz budowaniu marek osobistych,
  • Monika Lichota, właścicielka marki Akademia Kobiet i prezeska MOVON CONCEPT,
  • Helena Sworowska, właścicielka najbardziej ekskluzywnej marki wnętrzarskiej w Polsce, PRIMAVERA HOME,
  • Anna Turowska, przedsiębiorca i konsultant w sektorze Odnawialnych Źródeł Energii, Certyfikowany Mentor biznesowy z tytułem Master of Business Administration.

W panelach dyskusyjnych udział wzięły zaś takie postacie jak:

• Joanna Staruszkiewicz, CEO Czemar Sp. z o.o,
  • Magdalena Szewczuk, założycielka klubu Czerwona Szpilka,
  • Ewa Trybulak, właścicielka Park Promocji,
  • Irina Lastovjak, Marketing Manager marki Prido,
  • Agnieszka Szewczyk, właścicielka Kedarix,
  • Katarzyna Jedynak, Dyrektor Generalna 4Life Direct,
  • Edyta Dziankowska, Dyrektorka Placówki Partnerskiej Allianz,
  • Magdalena Dylik, właścicielka Dylik Hair Design.

Punkt kulminacyjny wydarzenia stanowiło wręczenie prestiżowych statuetek BusinessWoman Awards 2024 oraz tytułów Liderki Przedsiębiorczości 2024 i Osobowości Roku 2024.

Zaszczytny tytuł Liderki Przedsiębiorczości 2024 otrzymały:

• Katarzyna Jedynak, Dyrektor Generalna 4Life Direct,
  • Renata Odulińska, właścicielka Biuro Rachunkowe Odulińska,
  • Joanna Staruszkiewicz, CEO Czemar Sp. z o.o,
  • Beata Małek, współwłaścicielka i dyrektor operacyjna XL LOGISTICS,
  • Justyna Dachowska, właścicielka Biura Rachunkowego „Credo”,
  • Blanka Pawłowska, ekspertka beauty i właścicielka Kliniki Młodości Blanka Pawłowska,
  • Marta Maciak, właścicielka kliniki stomatologicznej Alfa Dental&Beauty.

Natomiast tytuł BusinessWoman Awards 2024 oraz odpowiednie statuetki zostały przyznane:

• Monice Żynis, prezes MM Build Service,
  • Katarzynie Wilk, właścicielce salonu Fetish Hair,
  • Ewie Jędrzejewskiej, właścicielce marki VENI VIDI,
  • Katarzynie Trawińskiej, CEO Prouvé,
  • Ewelinie Komorniczak, właścicielce Ev Academy Beauty & Trichology,
  • Amy Szymańskiej, właścicielce Arena Pracownia Językowa,
  • Ewelinie Kołodzie, założycielce Nakatomi globalnej agencji marketingowej.

Dodatkowo, wyróżnienie specjalne jako Osobowość Roku 2024 zostało przyznane Katarzynie Kraszewskiej – KLEYFF, znanej jako Pin Up Candy, prekursorce burleski w Polsce.

Gospodarzem wydarzenia był Conrado Moreno – polsko-hiszpański konferansjer, osobowość medialna i telewizyjna, aktor oraz prezenter telewizyjny.

Oprócz bogatego programu, partnerzy wydarzenia przygotowali stoiska, które były dostępne dla uczestników, umożliwiając wymianę informacji, budowanie relacji oraz zapoznanie się z ofertą firm współpracujących.

Zdjęcia autorstwa: Ksenia Shine

Partnerami wydarzenia byli:

MINI Bawaria Motors Warszawa, Kadarix, OCHNIK, UNUM, Certyfikacja Krajowa, Clarena Polska Jadwiga Kosmetyki, Sylveco, Vianek, Polemika, SkinCare, ROIAL Agencja Interaktywna, 4Life Direct, Akademia Kobiet, RE/MAX City, O’Wino, NEWBY, BANDI, Yonelle, PureFlame, Inwestorki.pl, Love Skin Food, Creations by Julita Nowak, FIT FOR FACE, AKKONA

Media, które wsparły wydarzenie:

Kobiety przy Kawie, P. dla Kobiet Obcasy.pl, Portal Warszawski, PolecanyBiznes.pl, To Ja Kobieta Portal dla Kobiet, Face & Look, Fundacja Sama Mama, iKobiece.pl, Warto Znać, Burbonik, Network Magazyn, Milion Kobiet.

Kontakt dla mediów:

Justyna Nakonieczna